Nina Hamburger

Healing, Reading & Intuitieve Coaching 

Algemene Voorwaarden

Disclaimer sessies Manifesto / Algemene voorwaarden en disclaimer per januari 2014-2015

 • Wegens drukte is het niet altijd mogelijk om snel te reageren, houd aub rekening mee dat het even kan duren voordat er een reactie komt op je e-mail. 
 • Nina reageert niet op vragen waarin er geprobeerd wordt, hoe subtiel ook, om gratis healings/readings te ontvangen (telefonisch of via de mail). Hiervoor dien je echt een afspraak te maken voor een consult.
 • Een consult kan nooit een medisch advies van een arts of een medisch deskundige vervangen. Consulten kunnen een belangrijke aanvulling zijn op weg naar genezing en heling. Adviezen vanuit Manifesto zijn niet bedoeld als vervanging voor reguliere behandelingen. Het is belangrijk dat je voorgeschreven medicijnen blijft gebruiken en voorgeschreven therapieën blijft volgen tenzij je arts anders heeft bepaald. Wij gaan ervan uit dat je te allen tijde zelf verantwoording neemt voor je eigen gezondheid.
 • Ben je onder behandeling (geweest) bij een psychiater, psycholoog of andere professionele hulpverlener en is je toestand nog niet geheel stabiel of gebruik je nog medicijnen voor je geestelijke toestand, geef dit dan aan voordat je een sessie of sessie boekt. Het wil niet zeggen dat het Manifesto niets voor je kan betekenen.
 • Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar ondergaan een energiebehandeling altijd in het bijzijn van een wettelijk vertegenwoordiger. Jongeren vanaf 18 jaar mogen zelfstandig een behandeling ondergaan.
 • Manifesto is niet aansprakelijk voor fysieke, materiële of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na consulten en sessies.
 • Een sessie kan tijd nodig hebben om te integreren. Houd daarbij rekening met mogelijke uitwerkingen in je lichaam of in je geest. Uitwerkingen als bijvoorbeeld: moeheid, kou, neerslachtigheid, boosheid en/of een emotioneel verwerkingsproces. Heb je vragen hierover of blijft het te lang duren, neem dan contact met ons op.
 • Consulten en sessies vinden plaats op afspraak.

Annuleringsvoorwaarden sessies en tarief
 1. Indien je minimaal 24 uur van tevoren de afspraak annuleert of wijzigt, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Dit kan telefonisch, per e-mail of sms.
 2. Bij annuleringen binnen 24 uur voor de afspraak plaatsvindt wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht.
 3. Het tarief voor een reading, healing, energetische reiniging, workshop en/ of coaching staan op de site: www.manifesto-energiewerk.nl. Dit zijn - prijzen inclusief BTW.

Betaling:
 1. De betaling geschiedt contant, na afloop van het consult, tenzij anders afgesproken.
 2. Een factuur wordt binnen 14 dagen na factuurdatum op het aangegeven bankrekeningnummer van Manifesto voldaan. Na termijn van 14 dagen is de opdrachtgever zonder ingebrekestelling in verzuim en is de opdrachtgever de wettelijke rente verschuldigd.
 3. Afspraken na 20:00 uur en in het weekend wordt een toeslag van €10,- in rekening gebracht
 4. Reiskosten per kilometer € 0,25. Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de klant.

Annuleringsvoorwaarden 
Indien je minimaal 24 uur van tevoren de afspraak annuleert of wijzigt, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Dit kan telefonisch, per e-mail of sms.